Bootjesmolen

Bootjesmolen uit 1930, enige exemplaar met echt varende bootjes voor de kleine kindjes, de rondvaartbootjes drijven en varen echt op het water, een unieke ervaring.

Bootjesmolen

Speciaal voor de kleine kinderen is deze unieke 'bootjesmolen' anno 1930 in onze exclusieve attractie-collectie opgenomen. Over de hele wereld zijn er maar enkele bootjesmolens bekend. De bootjes drijven en varen echt in het water en zijn alleen daardoor al een echte trekpleister. Voeg daar de oude zeemansliederen en de stralende kindergezichtjes aan toe, succes verzekerd!

Deze bootjesmolen is in Nederland gebouwd en was voor lange tijd in handen van Kasper Haaijer. Daarvoor was dhr. De Boer uit de provincie Groningen de eigenaar. Kasper Haaijer heeft de molen verkocht aan Peter Jans die hem op zijn beurt doorverkocht aan circus Piccolini uit Belgiƫ. In 2010 kwamen de bootjes in handen van Kermis Paradiso en werd gezorgd voor een nieuwe aandrijving en besturing, de middenbouw en ophanging van de drijvende bootjes werden opgeknapt en de hemel (het binnendoek) werd vervangen.

BootjesmolenBootjesmolenBootjesmolen

Technische info

  • 3m 6m.
  • 3 x 32 Amp.
  • 3 uur, 2 uur.
  • 24 kinderen!

Bootjesmolen huren?

U kunt deze nostalgische attractie huren voor alle soorten evenementen: festival, bedrijfsfeest, kermis, etc. Vraag naar beschikbaarheid, kosten en voorwaarden via ons contactformulier, wij informeren u graag over de mogelijkheden!