De Metro Trein

Deze in Frankrijk gebouwde familieattractie is uniek om zijn eenvoud. Een nostalgische kinderattractie uit 1895, een treinritje voor jong en oud, voor klein en groot.

De Metro Trein

De 'Nostalgische Metro' anno 1895, is gekocht door de gebroeders Vander Zijpen in het dorpje Farciennes gelegen in het franstalige deel van België. Zij vonden De Metro in Frankrijk in een zeer slechte staat maar hebben met De Metro een vijftal jaren gereisd door heel België. Désiré Jans uit Kuringen in België kocht De Metro in 1961 van de gebroeders Vander Zijpen. Tot en met 1997 reisde hij er mee door Belgisch-limburg. In dat jaar heeft zijn zoon Stefan De Metro overgenomen en totaal gerenoveerd. Kermis Paradiso nam De Metro over in 2006 waarna die verder werd opgeknapt, de hekken vervangen en voorzien van andere besturing en een nieuwe motor in de locomotief.

Tijdens het treinritje kunnen de kinderen de flosh (of kwast) pakken. De winnaar krijgt dan een gratis ritje!

Treintje De MetroTreintje De MetroTreintje De Metro

Technische info

  • 15m 14m 4m.
  • 3 x 25 Amp.
  • 8 uur, 8 uur.
  • 60 kinderen.

De Metro Trein huren?

U kunt deze nostalgische attractie huren voor alle soorten evenementen: festival, bedrijfsfeest, kermis, etc. Vraag naar beschikbaarheid, kosten en voorwaarden via ons contactformulier, wij informeren u graag over de mogelijkheden!