The Lady Show

Het publiek wordt in deze authentieke kijkzaak uit 1920 binnengelokt om de vrouw met de vier borsten en het meisje met het zwevend hoofd in levende lijve te bewonderen. Komt dat zien!

The Lady Show

Behoort deze attractie nog altijd tot 'de trucs van de foor' die uw opa of oma nog aan den lijve ondervonden, wordt er met u - als toeschouwer - een loopje genomen, of brengen we met deze Lady Show nu eens echte ladies? 'Komt dat zien'

Met deze woorden wordt het toegestroomde publiek gelokt. Eenmaal binnen worden ze voor een 10-tal minuten ondergedompeld in de wereld van de kermis/oplichting en bedriegerij! Het publiek neemt heel actief deel. Zo wekken we nieuwsgierigheid bij de andere bezoekers die nog buiten staan te wachten, zo trekken we ze aan!

De voorstelling is een staaltje van absurd en van de pot gerukt theater waar het publiek en de voorstelling centraal staan. Binnen mogen ze 2 bijzondere dames ontvangen, bekijken en misschien worden er een paar gelukkigen mee op het podium gevraagd... De Lady show is een interactieve voorstelling met een knipoog naar de nostalgische sfeer van kermissen uit de jaren '30. Vanaf het ogenblik dat het publiek de tent binnen komt, tot ze weer buiten staan wordt er gelachen, geroepen en geapplaudisseerd.

Technische info

  • 10m 5m 5m.
  • 3 x 25 Amp.
  • 4 uur, 3 uur.
  • 50 personen.

The Lady Show huren?

U kunt deze nostalgische attractie huren voor alle soorten evenementen: festival, bedrijfsfeest, kermis, etc. Vraag naar beschikbaarheid, kosten en voorwaarden via ons contactformulier, wij informeren u graag over de mogelijkheden!