Nostalgisch festival op recreatiedomein Grasduinen in Bredene

Tot 23 augustus 2015 staat het nostalgisch zomerfamiliefestival van Kermis Paradiso op het recreatiedomein Grasduinen in Bredene. Dit verborgen plekje langs de kust is zeker het bezoeken waard.

Nostalgisch festival op recreatiedomein Grasduinen in Bredene

Bredene, 2 juli 2015 - Nog tot 23 augustus a.s. staat het nostalgisch zomerfamiliefestival Paradiso op het recreatiedomein Grasduinen in Bredene. Dit verborgen plekje langs de kust is zeker het bezoeken waard. Kermis Paradiso is een unieke nostalgische kermis met 9 installaties uit de 19de eeuw tot 1950. Kom de sfeer proeven van weleer en laat je meeslepen door de muzikale animatie op de nostalgische attracties. Ze vertellen elk een eigen verhaal. Je kunt je ook tegoed doen aan een ouderwetse versnapering op de diverse drank- en eetstands.

Bredenaars gratis op 5 juli

Op zondag 5 juli 2015 kunnen de Bredenaars kennismaken met dit zomerfamiliefestival. Via een bon in het gemeentelijk informatieblad ‘Bredene Magazine’ werden de eigen inwoners uitgenodigd en kunnen ze gratis de kermis bezoeken. Niet-Bredenaars kunnen hun voordeelkaarten verkrijgen aan de balie van de dienst toerisme (MEC Staf Versluys): 15 ritjes = 25 EUR / 40 ritjes = 50 EUR. Aan de kassa van het festival kosten jetons 2 EUR (te gebruiken voor attracties, workshops, eten en drank).

(bron: bredene.be)

Ook nieuws te melden?

Heeft u ook leuk of interessant nieuws voor deze website, meld het dan via ons contactformulier, alvast bedankt voor de moeite!