Nostalgische kermis Tilburg naar Koningsplein

De verbouwing van het gemeentehuis, heeft in 2016 effect op de nostalgische kermis in Tilburg. Het Willemsplein is langere tijd niet beschikbaar, waardoor de nostalgische kermis moet uitwijken naar het Koningsplein.

Nostalgische kermis Tilburg naar Koningsplein

Tilburg, 19 oktober 2015 - Het Willemsplein, sinds begin jaren negentig de vaste standplaats voor de nostalgische kermis van Kermis Paradiso, is vanaf komend jaar niet meer beschikbaar. Door de verbouwing van het stadskantoor, het gemeentehuis, moet dit succesvolle onderdeel van de Tilburgse kermis uitwijken naar een andere locatie.
Eigenlijk kon dat maar op twee plekken; het Pieter Vreedeplein en het Koningsplein. Het is het Koningsplein geworden waar de attracties van Kermis Paradiso vanaf 2016 worden opgebouwd voor de Tilburgse kermis.

Volgens het college van B en W en de kermisbonden is een verhuizing naar het Koningsplein de beste optie, als publiekstrekker kan de nostalgische kermis meer mensen lokken naar het plein, dat de laatste jaren minder populair is bij zowel bezoekers als exploitanten. Door zijn gesloten opzet en beperkte ruimte voor zwaar grootvermaak, is het voor de nostalgische kermis een mooi, misschien zelfs beter, alternatief.

(bron: kermistilburg.nl)

Ook nieuws te melden?

Heeft u ook leuk of interessant nieuws voor deze website, meld het dan via ons contactformulier, alvast bedankt voor de moeite!