Tilburgse Nostalgische Kermis op nieuwe locatie

Sinds 2022 staan de nostalgische attracties zoals de cakewalk, draaimolen, metro treintje, de spin, kop van jut en andere op het Besterdplein.

Tilburgse Nostalgische Kermis op nieuwe locatie

Tilburg, 21 juli 2023 - Tijdens de Tilburgse kermis, die elk jaar in de laatste volle week van juli de stad weer letterlijk en figuurlijk op zijn kop zet, staat sinds vorig jaar de Nostalgische Kermis op het Besterdplein en op een gedeelte van de Besterdring. Daarmee ging in 2022 een lang gekoesterde wens van vele ondernemers van de Besterd in vervulling.

In 2016, toen het Willemsplein door bouwwerkzaamheden niet meer beschikbaar was en Kermis Paradiso met de nostalgische kermis naar het Koningsplein werd verhuisd, pleitte het bestuur van Winkellint Besterd al om de Nostalgische Kermis naar het Besterdplein te halen. Nu is eindelijk aan deze wens voldaan en de ondernemers, het gemeentelijk Kermisteam en de kermisexploitanten willen er dan ook een fantastisch nostalgisch evenement van maken.

Met nostalgische attracties zoals de spin, swingmill, metro, treinje, reuzenrad, kop van Jut, bootjesmolen, cakewalk, rups, poffertjeskraam, zweefmolen, luchtschommel, draaimolen, carrousel is er op de Besterd veel vertier voor jong en oud én met heel vriendelijke ritprijzen! Behalve de lage ritprijzen, kunnen de bezoekers op Winkellint Besterd ook heel eenvoudig voor gratis tickets voor de attracties van de Nostalgische Kermis sparen.

De Tilburgse Kermis 2023 duurt nog tot en met zondag 30 juli.

Ook nieuws te melden?

Heeft u ook leuk of interessant nieuws voor deze website, meld het dan via ons contactformulier, alvast bedankt voor de moeite!