Verhuur

Kermis Paradiso verhuurt nostalgische attracties voor evenementen, festivals, bedrijfsfeesten en kermissen. Op basis van ‘uitkoop’ verhuren wij onze attracties tegen een vooraf afgesproken prijs, met duidelijke voorwaarden en afspraken.

Wilt u iets unieks op uw evenement dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze in unieke attracties, kramen en tenten, en creëren daarmee een originele sfeer zodat er altijd wel iets is wat aansluit bij uw wensen. Wij denken graag met u mee over hoe wij voor u en uw gasten een evenement tot een succes kunnen maken en als u attracties wilt huren komen wij meestal eerst langs om de locatie te beoordelen. Wij hebben ervaring met verschillende soorten evenementen, van groot tot klein. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken voor u een offerte op maat en bieden een overeenkomst met heldere en correcte afspraken.

Voorafgaand aan het evenement komen wij zelf alle attracties opbouwen. Tijdens het evenement of festival zullen onze medewerkers de attracties bemannen en bedienen. Achteraf zorgen wij er ook voor dat de attracties binnen de afgesproken tijd netjes worden afgebroken. Uiteraard zijn alle attracties verzekerd en goedgekeurd volgens de geldende normen. Indien gewenst, kunt u een erkende instelling de attracties ter plaatse nog laten controleren.

Vragen over de beschikbaarheid van attracties, kosten en voorwaarden kunt u stellen via ons contactformulier, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Zotte zomer festival in Mill 2018